Återuppta träningen efter semestern

Hallå där bloggen och alla semesterfirare, nu är det bara några dagar kvar innan de flesta av oss är tillbaka på jobbet. Ska jag vara helt ärlig så är de lite blandade känslor som sprider sig i mitt huvud, ur ett perspektiv så är det fantastiskt att få vara ledig och inte behöva tänka på någonting. Samtidigt så kan det inte undgå att jag någonstans känner att det ska bli skönt att få komma tillbaka till vardagen. Framförallt måste jag återigen börja med träningen och jag undrar om det inte blir personlig träning nu till en början. Tidigt i våras så byggde jag upp en väldigt bra rutin med personlig träning och jag såg till att sköta min kost ordentligt. Sen kom en skada och när det var rehab som stod på schemat så var det inte längre lika roligt. Sakta men säkert så började antalet timmar på gymmet att sjunka och när semestern kom så låg mitt gymkort hemma och dammade. Skadan fick läka av sig själv men när jag väl var frisk så hade jag inte någon motivation till att återuppta de rutinerna som jag så bra hade kommit in i. Istället så var det onyttig mat och någon vidare motion har det verkligen inte blivit. Jag har visserligen mått ganska bra av att inte behöva tänka på någon träning eller på kosten, men jag mådde betydligt bättre när jag var som i bäst form så det är absolut värt att återuppta den träningen så fort jag återvänder till vardagen. Det blir en inledning av personlig träning för att bygga upp en grundstyrka och komma in i det och sen efter det så är det dags att lägga mer fokus på kosten. Först har vi dock några dagar kvar på semestern som det ska njutas av här hemma i Karlstad.